Murakad toorjuustu-karamellikreemiga
Vahel tahaks midagi magusat ja head. Siin on üks kreemjas karamellikreem, mis valmib kiiresti ja rahuldab ka suurimat maiasmokka. Kreemile lisandiks sobivad hästi hapumad marjad või moos.
Vaja läheb:
7–8 sl ökoloogilist roosuhkrut
3 sl vahukoort
Vaja läheb:
7–8 sl ökoloogilist roosuhkrut
3 sl vahukoort
200 g toorjuustu
lisandiks 200 g murakaid (sobivad ka muud meelepärased marjad)
Sulata potis suhkur. Kui suhkur on täielikult sulanud, lisa ettevaatlikult vahukoor ja sega ühtlaseks. Seejärel klopi toasoe toorjuust karamellkastme hulka, jaga kreem magustoidunõudesse ja aseta pooleks kuni üheks tunniks külmkappi tahenema. Serveerimisel puista magustoidule meelepäraseid marju. Meie katsime magustoidu murakatega, aga sobivad ka teised marjad, soovitavalt hapumad.
Kommentaarid