Martsipanitäidisega šokolaadikoogikesed
Alati ei ole võib- olla aega ja tahtmist keerulist koogitainast valmistada. Aga on võimalus kiiresti ja kerge vaevaga ka valmis koogipulbritest imemaitsvaid kooke meisterdada. Seekord tuli appi Vilma oma imehea šokolaaditükkidega šokolaadimuffini pulbriga. Ja valmis said šokolaadised suussulavad martsipanise täidisega koogikesed. Sellest kogusest valmib 12 kooki.
1 pk Vilma šokolaadimuffini pulbrit
1 dl õli
175 ml Coca- Colat
25 ml Kirsch-i või konjakit
2 pk Odense pistaatsiamaitselist dessertmassi
Sega muffinipulber Coca- Colaga ühtlaseks massiks ja lisa Kirch või konjak. Täida muffinivormid kolmandiku võrra tainaga ja kata pistaatsiamassiga ning kata tainaga. Peale võid kaunistuseks panna väikese lusikatäie pistaatsiamassi. Küpseta kooke 180 kraadi juures 20- 25 minutit.
Retseptis kasutatud Vilma ja Odense tooteid jagas katsetamiseks Kalev.
1 pk Vilma šokolaadimuffini pulbrit
1 dl õli
175 ml Coca- Colat
25 ml Kirsch-i või konjakit
2 pk Odense pistaatsiamaitselist dessertmassi
Sega muffinipulber Coca- Colaga ühtlaseks massiks ja lisa Kirch või konjak. Täida muffinivormid kolmandiku võrra tainaga ja kata pistaatsiamassiga ning kata tainaga. Peale võid kaunistuseks panna väikese lusikatäie pistaatsiamassi. Küpseta kooke 180 kraadi juures 20- 25 minutit.
Retseptis kasutatud Vilma ja Odense tooteid jagas katsetamiseks Kalev.
Kommentaarid