Tartus on uus kohvik- Maitseelamuse koja kohvik!

Tartus on Antoniuse õues avanud uksed üks uskumatult mõnus ja õdus kohvik. Maitseelamuse koja kohvik on kindlasti erinev, kui teised kohvikud.
No alustuseks on seal näiteks suitsuahi, kust saab väga värskelt suitsutatud kodumaist kala ja vutti. See viib lausa keele alla... Võib juhtuda, et hakkad suitsukala armastama iseghi siis, kui see ei kuulu mingil arusaamatul kombel veel Sinu lemmikute hulka.
Siis saad Sa ise valida koha, kus oma toitu nautida, kas siis platsi peal või hoopis teise korruse terrassil või hoopistükkis võrkkiiges. Laudu saab ka ette tellida koos meelepärase menüüga.
See võrkkiige variant on muidugi kauni suveilmaga enam kui mõnus :)
Kohapeal valmivad nii soolased hõrgutised kui ka magusad koogid- saiad. Erinevatel päevadel pakutakse erinevaid kooke ja saiu. Ja eriti mõnusad on värsked küpsetatud kodune leib ja ciabatta. Kõik need imemaitsvad küpsetised valmistab armas Maitseelamuse koja kondiiter Anary Noorem.
Lastele on platsil mõnus karusell ja palju jooksuruumi, pealegi purustatud jääga jahutavad joogid ja mõnus latte teevad rõõmsaks nii ema kui ka lapse!

Lisaks tasub silm peal hoida ka Maitseelamuse koja lehel Facebookis, sest seal toimub palju põnevaid toidukoolitusi, kus oma kokanduslikke oskusi parandada!

Kohvik on avatud kolmapäevast pühapäevani 12.00- 20.00
Pildi tegi Ülle.

Kommentaarid