Krõbeda kattega kana kintsuliha mesiste köögiviljadega

Et elu magusamaks muuta võiks ka õhtusöök vahel magusamat sorti olla :)
Maitsva krõbeda kattega kana kintsuliha maitseb nii suurtele kui väikestele ja kõrvale pakutavad magusad köögiviljad viivad lausa keele alla.
 
Vaja läheb:

2 pakki(800 g) Talleggi klassikalist kana kintsuliha 
140 g maisihelbeid
120 g riivitud parmesani

Mesised köögiviljad:

1 suvikõrvits
2 porgandit
1 väiksem kaalikas
5 sl vedelat mett
4 sl oliivõli
2 küüslauguküünt
2 tl soola

Esmalt valmista ette köögiviljad. Koori kaalikas ja porgandid ning haki peeneteks ribadeks, viiluta suvikõrvits. Kastme jaoks sega kokku mesi, õli, sool ja peeneks hakitud küülauk. Tõsta hakitud köögiviljad ahjuvormi ja vala üle kastmega, sega hoolikalt läbi ning pane 180 kraadisesse ahju ca 50 minutiks küpsema. Küpsetusaeg sõltub sellest, kas soovid krõmpsuvaid või täiesti pehmeid köögivilju.
Järgnevalt purusta pudrunuiaga maisihelbed ning riivi parmesan peene riiviga. Sega purustatud maisihelbed ja riivitud parmesan kokku ning tõsta selle segu sisse ükshaaval kanatükid. Suru purujas mass tihedalt mõlemale kanatüki küljele ning tõsta paneeritud kanatükid ahjuplaadile. Küpseta kana ahjus 180 kraadi juures ca 40 minutit. Serveeri soojalt.  Kui parmesani miatse tundub liiga tugev, siis võid selle asendada ka mõne mahedamamaitselise juustuga.  


Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid