Sander köögis: Valge šokolaadiga maasikamuffinid
Mõnusad maasikased muffinid, millele lisab magusust valge šokolaad. Lihtne valmistada ja maitsevad imehästi koos külma piimaga. Maasikad võib asendada ükskõik milliste meelepäraste marjadega ja valge šokolaadi asemel võib kasutada ka tumedat šokolaadi. Retsept pärineb raamatust "Anna- Liisa kokaraamat".
Vaja läheb:
100 g võid
1,5 dl pruuni suhkrut
2 muna
2,5 dl piima
1 tl vanilliekstrakti
5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 g valget šokolaadi
200 g maasikaid
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. seejärel lisa piim ja sõelu juurde omavahel segatud kuivained- jahu ja küpsetuspulber- ning vanilliekstrakt. Lõpuks sega taina hulka hakitud valge šokolaad ja tükeldatud maasikad. Kui kasutad külmunud maasikaid, siis sulata need enne taina sisse panemist ära. Täida muffinivormid kolmveerandi osas tainaga ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit ning lase jahtuda. Soovi korral kaunista.
Vaja läheb:
100 g võid
1,5 dl pruuni suhkrut
2 muna
2,5 dl piima
1 tl vanilliekstrakti
5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 g valget šokolaadi
200 g maasikaid
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. seejärel lisa piim ja sõelu juurde omavahel segatud kuivained- jahu ja küpsetuspulber- ning vanilliekstrakt. Lõpuks sega taina hulka hakitud valge šokolaad ja tükeldatud maasikad. Kui kasutad külmunud maasikaid, siis sulata need enne taina sisse panemist ära. Täida muffinivormid kolmveerandi osas tainaga ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit ning lase jahtuda. Soovi korral kaunista.
Kommentaarid