Maasika- hapukoore jäätis
Imeliselt kreemjas jäätis on mõnusalt maasikane ja sametine. Ära jäta alkoholi lisamata, sest alkohol ei külmu ja tänu sellele jääb jäätis oluliselt pehmem ja kreemjam.
Retsept Nami- Namist.
Vaja läheb:
500 g maasikaid
150 g suhkrut
1 sl viina
250 g hapukoort
2 dl vahukoort
1 tl sidrunimahla
Tükelda maasikad, sega suhkru ja viinaga ning lase umbes tund aega seista. Seejärel püreeri maasikad koos hapukoore ja vahukoorega ühtlaseks ja sega juurde sidrunimahl. Vala segu karpi ja külmuta seda aegajalt segades 3- 4 tundi.
Vaata ka Nami- Nami jäätiseteemalist kooskokkamist.
Retsept Nami- Namist.
Vaja läheb:
500 g maasikaid
150 g suhkrut
1 sl viina
250 g hapukoort
2 dl vahukoort
1 tl sidrunimahla
Tükelda maasikad, sega suhkru ja viinaga ning lase umbes tund aega seista. Seejärel püreeri maasikad koos hapukoore ja vahukoorega ühtlaseks ja sega juurde sidrunimahl. Vala segu karpi ja külmuta seda aegajalt segades 3- 4 tundi.
Vaata ka Nami- Nami jäätiseteemalist kooskokkamist.
Kommentaarid