Sander köögis: spagetivorm kana ja peekoniga

Seda last, kellele makaronid ei maitseks, tuleb vist lausa tikutulega taga otsida. Meie peres on ka pasta alati valik number üks. Meie pere noor kokk, sai endale uue kokaraaamatu ja otsustas sealt ühe õhtusöögi valmis meisterdada, mis oli igati maitsev.
Retsept mugandatud raamatust "Poisid köögis 2"

Vaja läheb:

200 g spagette (meie kasutasime linguine' t)
200 g kanafileed (originaalis hakkliha)
100 g peekonit
1 dl ketšupit või tomatikastet (isetehtud sobib hästi)
soola, pipart
70 g riivjuustu

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, selleks kulus meil 6 minutit.
Lõika peekon ribadeks ja tükelda kanafilee. Pruunista peekon panil, lisa kana ja küpseta kuni kana on valmis. Maitsesta egu soola ja pipraga, sega juurde tomatipasta ja spagetid.
Kalla segu võiga määritud ahjuvormi ja puista üle juustuga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 15- 20 minutit.

Kommentaarid