Šokolaadi- toorjuustu marmorkook
Šokolaadisõpradele veel üks lemmikkook! Õhukesel krõbedal küpsisepõhjal on imeliselt kreemjas šokolaadine täidis, mis lausa sulab suus. Seda kooki võib soovi korral teha ka ainult ühte sorti šokolaadiga.
Retsept "Šokolaadiraamatust".
Põhi:
200 g digestive küpsiseid
75 g võid
Kate:
200 g valget šokolaadi
200 g pähklitega piimašokolaadi
500 g toorjuustu
2 dl hapukoort
1 tl vanillisuhkrut
Purusta küpsised ja sega sulavõiga ning suru mass küpsetuspaberiga kaetud ümara koogivormi põhjale. Sega toorjuust, hapukoor ja suhkur ning jaga võrdselt kahte kaussi. Sulata šokolaadid ja vala ühte kaussi toorjuustu segu hulka valge ning teise piimaokolaad, sega korralikult läbi. Vala küpsisepõhjale valge šokolaadi segu ja tõsta peale piimašokolaadi segu. Tee kahvli abil ringjaid liigutusi, et kihid seguneksid. Aseta vähemalt 3 tunniks külkappi tahenema.
Retsept "Šokolaadiraamatust".
Põhi:
200 g digestive küpsiseid
75 g võid
Kate:
200 g valget šokolaadi
200 g pähklitega piimašokolaadi
500 g toorjuustu
2 dl hapukoort
1 tl vanillisuhkrut
Purusta küpsised ja sega sulavõiga ning suru mass küpsetuspaberiga kaetud ümara koogivormi põhjale. Sega toorjuust, hapukoor ja suhkur ning jaga võrdselt kahte kaussi. Sulata šokolaadid ja vala ühte kaussi toorjuustu segu hulka valge ning teise piimaokolaad, sega korralikult läbi. Vala küpsisepõhjale valge šokolaadi segu ja tõsta peale piimašokolaadi segu. Tee kahvli abil ringjaid liigutusi, et kihid seguneksid. Aseta vähemalt 3 tunniks külkappi tahenema.
Kommentaarid
Veronika