Kanawok mango ja kookosega
See wokiroog on üks eriti kiiresti valmiv kõhutäide, mis sobib hästi argipäeva õhtutesse. Samas on roog kerge ja maitsekas ning tänu kookosele ja mangole veidi eksootilise maitsenüansiga.Oluline on, et mango, mida kasutad oleks täiesti küps. Kui Sulle meeldib magusama maitsega roog, siis pole eraldi sojakastet lisada vajagi, sest roa komponendid ise moodustavad mõnusa maheda maitsekoosluse.
Vaja läheb:
1 karp Tai-Mai kanawokki
1 sl õli
1 küps mango
1 suurem porgand
200 ml kookospiima
1 sl sojakastet
100 g munanuudleid
Woki pannil õlis kanafileed 7- 10 minutit, lisa ribadeks lõigatud porgand ja woki veel 3 minutit, seejärel lisa kookospiim ja hauta porgandeid paar minutit, lisa kooritud ja tükeldatud mango ning eelkeedetud munanuudlid ja hauta veel paar minutit. Maitsesta sojakastmega ja naudi kohe.
Nuudlite keemisaeg on paar minutit, jäta nuudlid pigem al dente ehk poolpehmeks, sest nuudlid hauduvad wokis edasi.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 karp Tai-Mai kanawokki
1 sl õli
1 küps mango
1 suurem porgand
200 ml kookospiima
1 sl sojakastet
100 g munanuudleid
Woki pannil õlis kanafileed 7- 10 minutit, lisa ribadeks lõigatud porgand ja woki veel 3 minutit, seejärel lisa kookospiim ja hauta porgandeid paar minutit, lisa kooritud ja tükeldatud mango ning eelkeedetud munanuudlid ja hauta veel paar minutit. Maitsesta sojakastmega ja naudi kohe.
Nuudlite keemisaeg on paar minutit, jäta nuudlid pigem al dente ehk poolpehmeks, sest nuudlid hauduvad wokis edasi.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid