Wrapid mitut moodi

Käisin hiljuti lõunal "Cookbooki" kohvikus ja sõin seal jälle vürtsikat veiseliha wrappi ning koduteel tekkis mõte, et võiks ise nende valmistamise ette võtta. Inspiratsiooni sain veel raamatutest "100 linnuliharooga" ja "Nigella express". Valmistasin mitme erineva täidisega wrappe- mõned mahedamad, mõned vürtsikamad.

Alustuseks vajad loomulikult tortiljasid, mina kasutasun nisutortiljasid.
Täidise jaoks kasutasin kahte sorti liha- kanafileed ja veisefileed. Kanafilee ribad praadisin kergelt pannil läbi ning maitsestasin sojakastmega.Veisefilee ribad praadisin samuti pannil läbi ja maitsestasin teriyaki kastme ning pipraga.
Seejärel valmistasin kastmed- seekord pesto ja teriyaki kastmed.

Pestokaste:

1 dl hapukoort
1 tl pestot
1 sl jogurtimajoneesi
soola

Vürtsikas kaste:

1 dl hapukoort
2 sl ketšupit
teriyaki kastet
worcesteri kastet

Veel läheb vaja värskeid köögivilju maitse järgi: kasutasin jääsalatit ja tomatit, aga hästi sobib ka kurk ja avokaado. Lisaks kasutasin veel marineeritud kurki ja tšillit (sobib ka jalapeno pipar).
Kana- pesto wrapi jaoks soojenda kõigepealt tortilja, seejärel aseta sellele kanafilee ribasid, hakitud tomatit, jääsalatit ja pestokastet ning keera rulli. Wrap on söömiseks kohe valmis.
Vürtsikama wrapi  jaoks võta soojendatud tortilja ja pane sellele veisefilee ribasid, hakitud tšillit, jääsalatit, marineeritud kurki ning vürtsikat kastet. Seejärel keera rulli ja naudi.
Maheda wrapi jaoks määri soojendatud wrapile ühtlase kihina ürdi- toorjuustu. Seejärel pane wrapi sisse kanafilee ribasid, jääsaltit ja tomatit. Viimane wrap sobib oma mahedusega suurepäraselt ka lastele!

Kommentaarid