Veiseliha wok

Idee selle panniroa jaks sain Toidutarest, kuid kuna mul mitmed retseptis olevad koostisained kodus puudu olid, sai tehtud nii mõnigi asendus. Selle tulemusena valmis väga maitsev, aga täiesti uus roog.

Vaja läheb:

300 g veisefileeribasid
2 spl õli
2 küüslauguküünt
2 porgandit
2 paprikat
150 g konserveeritud maisi
100 g marineeritud pärlsibulaid
jupp ingverit
1 spl maisitärklist
1 spl sojakastet

Serveerimiseks riisi

Puhasta paprikad ja koori progandid ning lõika ribadeks. Koori väike jupp ingverit ning haki see peeneks. Kastmesegu jaoks sega väikeses kausis konserveeritud maisi vedelik (vaja läheb ca 1 dl vedelikku), maisitärklis, ingver ja sojakaste. Seejärel prae lihatükke 2 spl õliga ning lihatükkide pruunistudes lisa järk-järgult progandi- ja paprikaribad, purustatud küüslauk ning viimasena mais ja pärlsibulad. Enne kastmesegu lisamist vähenda kuumust. Lisa kaste vähehaaval ja sega hoolikalt. Serveeri kuumalt koos riisiga.

Kommentaarid