Kanapüreesupp maisiga

March 8, 2011
 See on üks lihtne ja kiire püreesupp, milles üllatuslikult sisaldub ka liha.  Eriti hästi sobib näiteks lastele, kes tükkidena pole liha nõus sööma. Püreesupis söövad küll- testitud! Mais lisab supile omapärase maisenüansi.

Vaja läheb:

300g kanafileed
2 porgandit
2 kartulit
250g konservmaisi
100g merevaiku
riivitud parmesani juustu

Lõika kanafilee tükkideks ja prae. Samal ajal keeda tükkideks lõigatud kartul ja porgand soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kui köögivili on pehmeks keenud, lisa merevaigu sulajuust ja praetud kana ning püreesta. Viimasena lisa supile mais ja sega supp korralikult läbi. Soovi korral puista serveerimisel peale riivitud parmesani juustu.

0 comments: