Pasta forelli ja brokkoliga

March 13, 2011

Üks koorese kastmega pasta passib alati pärast tegusat päeva kõhutäiteks. Seekord on see forelli ja brokkoli lisandiga. Valmib kiirelt ja on tervislik. kreemisust lisab pastale sulajuust.

Vaja läheb:

500 g pennet
350 g forellifileed (loomulikult sobib ka muu kala)
300 g brokkolit
200 g Merevaigu sulajuustu
150 ml piima
soola, pipart
õli

Keeda penned törtsu õli ja soolaga maitsestatud vees al dente ja nõruta. Lõika kalafilee kuubikuteks ja tükelda brokkoli õisikuteks. Keeda brokkoliõisikuid vees paar minutit ja seejärel nõruta. Prae pannil kalakuubikud ning maitsesta soola ja pipraga. Seejärel sega neile juurde piim ja sulajuust ning kuumuta segades kastmeks. Vala brokkoli ja kalakaste pastale ning sega läbi ja serveeri.

0 comments: