Tule kohvikusse!


Laupäeval, 21. mail (12.00- 16.00) toimub midagi erilist- nimelt avatakse Tartus Tasku keskuse I korrusel MTÜ Maitseklubi eestvedamisel ainult üheks päevaks  blogijate pop-up kohvik. Sarnane üritus viidi edukalt läbi veebruari kuus Tallinnas Solarise keskuses.
Kümme valitud toidublogijat Tartust ja Lõuna- Eestist tulevad üheks päevaks oma köökidest välja, et oma hõrgutisi kõigiga jagada.
Kui selgus, et ka Tartus viiakse läbi selline üritus ja kutsuti meidki osalema, otsustasime kohe kaasa lüüa! Loomulikult nagu ilmselt paljusid teisigi blogijad, hirmutas meidki fakt, et igast osalejast filmitakse videoklipp. Üks asi on rahulikult ise köögis tegutseda, hoopis teine aga see, kui pead kogu aeg mõtlema, et kuidas kõik vaatajale paistab. No lõppkokkuvõttes võib öelda, et eks ta veidi kohmakas on, aga esimese soorituse kohta pole kõige hullem:) Videoretsept valmis koostöös Dansukkeriga.
Meie panustame kohvikusse maitsva  ja värvilise porgandi- vaarikarulliga, mille retsepti näed siit.

Meiega koos tegutsevad kohvikus veel mitmed toredad toidublogijad:
Ülle Jukk Tiramisust ja Fata Morganast
Sille Vadi Toidutegu
Martiina Anni Tegemisi-toimetusi
Kaare Kangro Koopatibi küpsetab...
Liilia Raik Köögitoimkond
Liisi Luukas Liisi blogi
Laivi Mesikäpp Seto külakost-loomise lugu
Merrit Kiho Abikelner Hummer

Ja selline näeb välja blogikohviku menüü:
Nii et kõik Taskusse meie hõrgutisi maitsma! Ja kes ees, see mees- Tallinna kogemus näitas, et koogid- pirukad kadusid lettidelt väga- väga kiiresti!

Kommentaarid

gertsu ütles …
Väga mõnus video ja mul tekkis kohe huvi kooki proovida. Tõenäoliselt oleme 21 Tartus, seega usun,et näeme kindlasti siis sellel üritusel :)
Jaanika ja Signe ütles …
See oleks küll lahe, kui tulla saate!
Ragne ütles …
Nii lahe, et ka Tartus selline üritus toimub ja eeldatavalt on ka kogu Tallinna blogikohvikus osalejate seltskond kohal, mina ka:) Edu Teile!
Jaanika ja Signe ütles …
Aitäh, on lahe jah; ja väga tore, et ka pealinna seltskonda saab näha!
Tullia ütles …
Väga tore uudis!
Jaanika ja Signe ütles …
Ma loodan ka Sind, Tullia, Taskus näha :)
Marju ütles …
Väga lahe teid ka videopildis näha :) ja kook oli ka selline, et tekitas kohe tahtmise ise ka järgi teha. Väga äge, edu teile kohvikusse! Veel ei oska kahjuks öelda, kas ise ka saan küll tulla, aga annan oma parima! :)
Jaanika ja Signe ütles …
Aitäh, Marju! Sullegi edu Sinu tegemistes ja loodame, et kohvikus kohtume:)
Tullia ütles …
Kindlasti on plaanis tulla. Edu ettevalmistustes!