Lennukitort

May 5, 2011
Tähelepanu- lülitage välja mobiiltelefonid ja kinnitage turvavööd, kohe tõuseme õhku!
Seekord koos biskviidi- kohupiima tordiga, mille vahel veel maasika toormoos. Pealt on tort kaetud kohupiimaga ja kaunistatud martsipani ning suhkrupärlitega. Lennuk on ka martsipanist meisterdatud.

3 comments:

  1. Anonymous said...:

    Kas kohupiimamassi peale martsipani pannes ei hakka viimane kiiresti sulama? Kas martsipaniga peaks enne lauale andmist kaunistama või saab seda ka külmkapis üleöö hoida?

  1. köögivõlur said...:

    Üleöö hoides võib ehk liiga ära sulada martsipan, et siis võiks kaunistuse serveerimise päeval peale panna. Aga samal päeval serveerides peaks küll täiesti ok olema, vähemalt minul on senini toiminud see.

  1. Anonymous said...:

    Selge, suur aitäh;)