Kodujuustu- tuunikala salat
Kerge ent samal ajal toitev salat passib hästi kevadisele toidulauale. Eriti mõnusaks muudab selle salati magusamaiguline kaste. Retsept raamatust "Süües terveks ja kauniks".
Vaja läheb:
185 g tuunikalatükke vees
300 g rohelisi aedube
1 punane sibul
peotäis rediseid
salatilehti
200 g kodujuustu
Kaste:
2 sl oliivõli
1 tl valgeveini äädikat
1 tl vedelat mett
soola, musta pipart
Auruta tükeldatud aedubasid või keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Viiluta sibul ja redised. Sega omavahel kastmeained. Lao taldrikule tükkideks rebitud salatilehed, nõrutatud tuunikala, kodujuust, sibul, redis ja oad ning vala üle kastmega.
Vaja läheb:
185 g tuunikalatükke vees
300 g rohelisi aedube
1 punane sibul
peotäis rediseid
salatilehti
200 g kodujuustu
Kaste:
2 sl oliivõli
1 tl valgeveini äädikat
1 tl vedelat mett
soola, musta pipart
Auruta tükeldatud aedubasid või keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Viiluta sibul ja redised. Sega omavahel kastmeained. Lao taldrikule tükkideks rebitud salatilehed, nõrutatud tuunikala, kodujuust, sibul, redis ja oad ning vala üle kastmega.
Kommentaarid