Ahjus röstitud pähklimüsli meega

See ekstra mõnus ja krõbe müsli on väga toitev ja muudab iga hommiku päikeseliseks. See müsli teeb küll poemüslidele silmad ette ja kuna seda on suhteliselt lihtne valmistada, siis ei nõua see ka erilisi kulinaarseid oskusi ja selle valmistamine on kõigile jõukohane.
Retsepti idee pärineb raamatust "Maitseelamused tervise heaks".

Vaja läheb:

6 sl kerahelbeid
2 sl hakitud metspähkleid
1 sl mandlilaaste
1 sl kuivatatud jõhvkaid
3 kuivatatud ploomi
2 sl õli
1 sl vedelat mett

Pane kaussi kaerahelbed, pähklid, mandlilaastud, jõhvikad ja tükeldatud ploomid. Vala segule peale õli ja sega segi. Laota müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures 12 minutit. Minut enne müsli ahjust välja võtmist nirista müslile peale mesi. Seejärel võta müsli ahjust välja ja sega läbi.

Kommentaarid