Peedivormiroog

Mõnus mahlane köögivilja vormiroog, millesse võid soovi korral sisse panna ka makarone, kartuleid või riisi. Samu lisandeid võid serveerida ka vormiroa kõrvale.
Selle köögivilja vormiroa retsept pärineb Oma Maitse 2009. aasta aprillikuu numbrist.

Vaja läheb:

1 suurem toores peet
3 porgandit
2 sibulat
300 g hakkliha
2 küüslauguküünt
1 muna
150 ml piima
150 g riivjuustu
soola, pipart, ürte
õli

Riivi porgand ja peet ning viiluta sibulad. Prae panni õlis sibul ja porgand, maitsesta soolaga. Prae eraldi hakkliha ja maitsesta küüslaugu, soola ja pipraga. Sega praetud koostisosad riivitud peediga ja vala ahjuvormi, kalla peale muna- piimasegu ning raputa peale riivjuust. Kõige peale puista ürte. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.

Kommentaarid

Maarja ütles …
Tegin seda , panin fetat ka peale ja tuli võrratu ahjuroog :)
Jaanika ja Signe ütles …
Tere!

Peet ja feta sobivad tõesti omavahel kokku. Toredat kokkamist ja katsetamist!