Penned kana ja pestoga

Argiõhtune pastaroog, mis väikeste variatsioonidega leiab tihti tee meie söögilauale. Võin kindlalt väita, et kartulipudru kõrval on pasta kanafileega minu lapse vaieldamatu lemmikroog. Selle pasta domineerivaks maitseandjaks on pesto, värvi lisavad ja vaheldusrikkust pakuvad veel brokkoli, riivitud parmesani juust ja kanafilee.

Vaja läheb:

500 g keetmata pennet
500 g kanafileed
250 g brokkoliõisikuid
150 g parmesani juustu
2 sl pestot
soola,pipart

Keeda penne soolaga maitsestatud vees al dente, mina lisan keeduvette ka umbes 1 sl õli. Auruta brokkoliõisikud poolpehmeks, võib ka keeta. Pruunista pannil kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga. Kui pasta on keenud, siis nõruta see veest ja lisa pesto ning sega korralikult läbi, seejärel lisa kanafilee ja brokkoli ning sega. Serveeri pastat riivitud parmesani justuga.

Kommentaarid