Kohvibesee

Nami-Nami kohviteemalise kooskokkamise raames valmisid šokolaadijäätise teost ülejäänud munavalgetest kohvibeseed. Besee taina tegin täpselt samamoodi nagu siin, lisaks läheb vaja ka lahustuva kohvi pulbrit ja natuke vett. Lisasin tainale 3 tl lahustuva kohvi pulbrit, mis oli segatud 2 tl veega. Vee kogus, milles kohvipulbrit lahustada, võiks olla võimalikult väike. Niisiis, kui on munavalgeid vahustades lõpetatud suhkru lisamine, tuleks edasi vahustades lisada munavalgesegule ka kohv. Küpsetada tuleb täpselt samamoodi nagu tavalisi beseeküpsiseid ehk siis 110 kraadi juures umbes 1 tund.
Kuna viimastel kuudel olen rohkem küpsetanud st peaaegu, et iga päev on midagi uut ja huvitavat laual, siis võiks arvata, et hakatakse juba tüdinema sellest. Aga võta näpust, beseekauss tühjenes taaskord viie minutiga ja nõuti veel lisagi!

Kommentaarid