Juustuküpsised

Ülimalt lihtsa retseptiga ja väga hõrgud juustuküpsised viivad lausa keele alla. Koosnevad vaid kolmest komponendist, mis enamasti ka kodus kapis olemas on. Head näksida sünnipäevalaual või hoopis niisama kohvi või tee kõrvale. Enne söömist võiks maha jahutada, siis on mõnusalt kihilised ja krõbedad. Retsept leitud raamatust "Kuidas kokata".

Vaja läheb:

200 g riivjuustu
100 g võid
100 g jahu

Sega kõik komponendid kokku ja sõtku ühtlaseks tainaks. Mähi tainapall toidukilesse ja pane pooleks tunniks külmkappi. Seejärel mudi taigen käte vahel pehmeks ja lõika ühesuurusteks tükkideks. Rulli tükid piklikeks pulkadeks ja kõpseta 180 kraadi juures 15 minutit.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Tegin neid ka, aga... No üldse polnud head :( Pettusin jubedalt.
Jaanika ja Signe ütles …
Ma arvan Anonüümne, et eks see ole ikkagi maitse asi- ühele maitseb ja teisele mitte. Mul poja sünnipäeval söödi suhteliselt kiiresti kõik ära ja tuli puudugi.
Merli ütles …
Kiitused retsepti eest! Tulid täpselt sellised nagu lubatud krõbedad kihilised - ja mis minu jaoks eriti oluline - mõnusalt juustused!!! Peoseltskond arvas ka, et paremaid pole enne saanud. Soovituseks järgmistele katsetajatele ehk ongi see, et küpsised tulevad mõnusad õhulised, mitte tihked nagu tavaliselt poes müüakse - igaüks teab, milliseid rohkem eelistab.
Marion ütles …
Aitäh retsepti eest! Kiire ja lihtne ha väga nämmad!