Mustikased koogikesed

Need mustikakoogikesed  valmivad kiiresti ja lihtsalt ka kõige laisema perenaise köögis ning ei nõua eriti keerulisi töövõtteid ega koostisaineid. Õigupoolest on need muffinid jõukohased valmistada ka lastele. Maitsevad kohe eriti mustikaselt ja serveerida võid soovi korral koos vahukoore ja mustikatega. Mmm...

Vaja läheb:

1 pk Vilma muffinipulbrit (400 g)
7 sl Taarapõllu mustikajahu
250 ml vett
1 dl õli
suur peotäis mustikaid

Sega muffinipulber ja mustikajahu ning lisa juurde vesi ja õli, viimasena sega tainasse mustikad. Jaga tainas muffinivormidesse ja küpseta  180 kraadi juures 25- 30 minutit.

Vilma tooteid jagas katsetamiseks Kalev.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
kas koogid on mustikaga koos, et mustikased?
köögivõlur ütles …
Loomulikult, nii seest kui pealt ;)
Anonüümne ütles …
Ei noh, eesti keeles öeldakse ikka mustikakoogid.
Lenka ütles …
Moeröögatusena on toidud justkui määrdunud millestki. Kakased püksid aga olid juba vanasti.
köögivõlur ütles …
Ega nimi kooki ei riku :) Ja nende kookide küpsetamine on ka täiesti vabatahtlik ning moega ei ole sellel, kuidas meie neid kooke nimetame, vähimatki pistmist! Siinkohal olgu ka mainitud, et selle blogi näol ei ole tegemist keeleteadusliku- vaid hoopis kokandusteemalise blogiga :)
Anonüümne ütles …
Väga lahe idee!!!
Hämmastav, et isegi toidublogide kommentaariumitesse on jõudnud vinguv ja kiuslik toon...
Sööge rohkem magusat, on tuju parem:-)
köögivõlur ütles …
Just, sööge rohkem magusat :)