Kreemjas suitsukanapasta

January 29, 2013
Mõnusalt rammus ja kreemja tekstuuriga pasta on toitev ja valmib kiiresti. Lisanditega saab pasta maitset põnevamaks muuta. Väike tšillilisand on pastas mõnusalt soojendav.

Vaja läheb:

200 g šampinjone
250 g suitsukana
8 päkesekuivatatud tomatit
250 ml kohvikoort
200 g tomati- tšilli nuudleid (saab nt. Prismast)
4 sl tomati- ja/või tšillilisandiga toorjuustu
soovi korral maitsestamiseks näpuotsatäis soola

Pese ja viiluta šampinjonid ning prae šampinjone 5 minutit, lisa hakitud kana ja päikesekuivatatud tomat ning prae veel paar minutit. Vala pannile kohvikoor ja lisa toorjuust. Ning kuumuta kastet segades, kuni see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, siis võid kastet maitsestada soolaga. Keeda ja kurna pasta ning vala kaste pastale ja sega läbi, serveeri kohe.

Retsept valmis koostöös Talleggiga

2 comments:

  1. Kairi said...:

    väga väga mõnus pastakaste! ei pannud juurde piisakestki soola, sest maitse oli juba niigi ülimõnus. Toorjuustuna kasutasin Farmi tomati-oliivitoorjuustu.

  1. köögivõlur said...:

    Tore kuulda, et retsept meeldis.