Maasika- martsipani pirukad ja loosimise võitja
Fortuuna tahtel tuli võitjaks seekord Liis K. Põltsamaalt, kes leiab oma meilipostkastist kirja, kus lepime kokku, kuidas ta oma auhinna kätte saab.
Täna pakuksime teile lisaks võitja väljakuulutamisele ka võrratult lihtsat, suussulava täidise ja krõbeda põhjaga maasika- martsipani pirukat, mis valmib kiiresti ja vähestest komponentidest. Parim saab pirukas muidugi kodumaisete maasikatega. Maasikate asemel võib kasutada edukalt ka rabarberit.
Retsept "Kodukirjast".
Vaja läheb:
500 g lehttainast
25 g võid
150 g martsipanimassi
400 g maasikaid
2 sl fariinsuhkrut (soovi korral)
25 g mandlilaaste
Rulli tainas lahti ja lõika ruutudeks ning torka kahvliga läbi. Pintselda ruutude ääred sulavõiga. Lao tainaruutudele martsipaniviilud, maasikaviilud ning riputa peale fariinsuhkur ja mandlilaastud.
Küpseta 220 kraadi juures 18- 20 minutit.
Serveerida on mõnus koos vanillijäätisega.
Täna pakuksime teile lisaks võitja väljakuulutamisele ka võrratult lihtsat, suussulava täidise ja krõbeda põhjaga maasika- martsipani pirukat, mis valmib kiiresti ja vähestest komponentidest. Parim saab pirukas muidugi kodumaisete maasikatega. Maasikate asemel võib kasutada edukalt ka rabarberit.
Retsept "Kodukirjast".
Vaja läheb:
500 g lehttainast
25 g võid
150 g martsipanimassi
400 g maasikaid
2 sl fariinsuhkrut (soovi korral)
25 g mandlilaaste
Rulli tainas lahti ja lõika ruutudeks ning torka kahvliga läbi. Pintselda ruutude ääred sulavõiga. Lao tainaruutudele martsipaniviilud, maasikaviilud ning riputa peale fariinsuhkur ja mandlilaastud.
Küpseta 220 kraadi juures 18- 20 minutit.
Serveerida on mõnus koos vanillijäätisega.
Kommentaarid