Juustusarved
Need on ühed lihtsad ja maitsvad einesaiad, mille täidises võib lisaks juustule kasutada ka sinki.
Lastele meeldivad väga ja eriti maitsvad on soojalt koos külma piimaga.
Retsept mugandustega Nami- Namist.
Tainas:
5 dl vett
25 g pärmi
2 tl soola
0,5 dl õli
13 dl jahu
150 g riivjuustu
Täidis:
2-3 dl riivjuustu
Määrimiseks muna ja peale seemneid
Taina jaoks hõõru pärm soolaga vedelaks ja lisa käesoe vesi, osa jahust ning õli. Sõtku osade kaupa juurde ülejäänud jahu ja riivjuust. Lase tainal soojas umbes pool tundi kerkida ja rulli seejärel kaheks kettaks. Mõlemad kettad lõika omakorda 10-ks sektoriks ja iga sektori laiemasse otsa aseta portsuke riivjuustu. Keera sarved rulli ja lase rätiku all veidi kerkida. Määri munaga, puista peale seemneid ning küpseta 225 kraadi juures 12 minutit.
Lastele meeldivad väga ja eriti maitsvad on soojalt koos külma piimaga.
Retsept mugandustega Nami- Namist.
Tainas:
5 dl vett
25 g pärmi
2 tl soola
0,5 dl õli
13 dl jahu
150 g riivjuustu
Täidis:
2-3 dl riivjuustu
Määrimiseks muna ja peale seemneid
Taina jaoks hõõru pärm soolaga vedelaks ja lisa käesoe vesi, osa jahust ning õli. Sõtku osade kaupa juurde ülejäänud jahu ja riivjuust. Lase tainal soojas umbes pool tundi kerkida ja rulli seejärel kaheks kettaks. Mõlemad kettad lõika omakorda 10-ks sektoriks ja iga sektori laiemasse otsa aseta portsuke riivjuustu. Keera sarved rulli ja lase rätiku all veidi kerkida. Määri munaga, puista peale seemneid ning küpseta 225 kraadi juures 12 minutit.
Kommentaarid