Lihtne rabarberikook
Kuni aiast paistavad veel värsked rabarberivarred on suure tõenäosusega koogistki ikka rabarberit leida. See keefiritaina põhjal rabarbrikook valmib kiirelt ja kodus käepärastest komponentidest. Mõnus ja lihtne retsept pärineb raamatust "Rabarberikoogid"
Tainas:
3 muna
1,5 dl suhkrut
2 dl keefiri
4 dl jahu
1 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl toiduõli
Kate:
600 g rabarberit
suhkrut
kaneeli
Taina jaoks vahusta munad suhkruga ja sõelu hulka sooda ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa õli ja keefir ning sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale tükeldatud rabarber ning puista üle suhkru ja kaneeliga. Küpseta 180 kraadi juures 40 minutit.
Tainas:
3 muna
1,5 dl suhkrut
2 dl keefiri
4 dl jahu
1 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl toiduõli
Kate:
600 g rabarberit
suhkrut
kaneeli
Taina jaoks vahusta munad suhkruga ja sõelu hulka sooda ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Lisa õli ja keefir ning sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale tükeldatud rabarber ning puista üle suhkru ja kaneeliga. Küpseta 180 kraadi juures 40 minutit.
Kommentaarid