Ameerika toorjuustukook
Selle hõrgu Ameerika juustukoogi retsept on pärit Nami-Nami retseptikogust. Mulle tundub, et eriti mahlaseks ja maitsvaks tegi selle täidises kasutatav või. Varemalt pole ma võid toorjuustukookide täidisele lisanud, aga tulevikus ilmselt teen seda, vaatamata faktile, et see muudab koogi ka märksa rammusamaks.
Põhi:
400 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis:
600 g toorjuustu (mina kasutasin Philadelphia oma)
125 g pehmet võid
2 dl suhkrut
3 muna
2 tl vanillisuhkrut
Serveerimiseks maasika toormoosi
Purusta küpsised ning sega sulavõiga. Suru segu 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Vahusta pehme või ja toorjuust ühtlaseks massiks, lisa suhkur ja vanillisuhkur ning mikserda segu 5 minutit. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad.
Vala täidis vormi põhjale ning küpseta ahjus 40 minutit. Jahuta enne serveerimist.
Põhi:
400 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis:
600 g toorjuustu (mina kasutasin Philadelphia oma)
125 g pehmet võid
2 dl suhkrut
3 muna
2 tl vanillisuhkrut
Serveerimiseks maasika toormoosi
Purusta küpsised ning sega sulavõiga. Suru segu 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Vahusta pehme või ja toorjuust ühtlaseks massiks, lisa suhkur ja vanillisuhkur ning mikserda segu 5 minutit. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad.
Vala täidis vormi põhjale ning küpseta ahjus 40 minutit. Jahuta enne serveerimist.
Kommentaarid