Krõbedad ahjukartulid

Ega seda vist päris retseptiks saagi nimetada, sest ahjukartuleid on ilmselt igaüks kodus teinud. Aga nagu paljude muudegi valdkondade puhul, kehtib ka kokanduses väide- lihtsuse peitub võlu. Ja meil armastatkse krõbedaid ahjukartuleid igatahes väga!
Vaja ei olegi midagi muud, kui kartulid koorida ja tükeldada ning majapidamispaberiga ära kuivatada ja seejärel ahjupannile. Piserdada peale veel oliivõli ning jahvatada veidi meresoola ja siis jääb ainult üle oodata kartulite valmimist. Serveeri hapukoore ka ketšupiga ning meelepärase salatiga. Salat ei pea olema tingimata roheline, väga hästi sobivad marineeritud kurk, kõrvits ja peet jms.

P.S. Vahva serveerimise idee sain Nami-Namist. Kusjuures sellelt samalt lingilt saab ka ühe kartulivalmistamise idee boonusena!

Kommentaarid