Biskviitküpsised
Kergeti valmivad ja maitsvad küpsised, mille täidistega annab varieerida. Võib kasutada nii erinevaid võikreeme, kui ka šokolaadikreeme ning keediseid. Selles retseptis kasutasin täidiseks valget šokolaadi ja retsept ise pärineb raamatust "Krõbedad küpsised".
Vaja läheb:
4 muna
200 g suhkrut
275 g jahu
2 tl sidrunimahla
Täidis:
150 g valget šokolaadi
Küpsiste jaoks vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks ning sega ettevaatlikult juurde jahu ja maitsesta sidrunimahlaga. Pritsi või pane lusikaga küpsetuspaberile väikesed kuhjakesed ning küpseta 180 kraadi juures 10-12 minutit kuni küpsised on kuldkollased. Jahuta küpsised enne täielikult maha, kui täidist hakkad vahele panema.
Täidise jaoks tükelda šokolaad ja sulata vesivannil või mikrolaineahjus. Seejärel määri ühele küpsisele šokolaad ja suru peale teine küpsis ning aseta jahedasse tahenema.
Vaja läheb:
4 muna
200 g suhkrut
275 g jahu
2 tl sidrunimahla
Täidis:
150 g valget šokolaadi
Küpsiste jaoks vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks ning sega ettevaatlikult juurde jahu ja maitsesta sidrunimahlaga. Pritsi või pane lusikaga küpsetuspaberile väikesed kuhjakesed ning küpseta 180 kraadi juures 10-12 minutit kuni küpsised on kuldkollased. Jahuta küpsised enne täielikult maha, kui täidist hakkad vahele panema.
Täidise jaoks tükelda šokolaad ja sulata vesivannil või mikrolaineahjus. Seejärel määri ühele küpsisele šokolaad ja suru peale teine küpsis ning aseta jahedasse tahenema.
Kommentaarid