Vorstikesed pastinaagitšipside ja sinihallitusjuustu kastmega
Mõnusad maitsekad vorstikesed on head niisama näksimiseks kui ka maitsvate pastinaagikrõpsude ja pikantse sinihallitusjuustu kastmega.Pastinaak on ise nii mõnusa maitsega, et sobib hästi friikartulit asendama.
Vaja läheb:
1 pk singi- suvisibula šašlõkivorsti
750 g pastinaaki
oliivõli
meresoola
Kaste:
50 g hapukoort
30 g sinihallitusjuustu
peotäis hakitud murulauku
soola
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 pk singi- suvisibula šašlõkivorsti
750 g pastinaaki
oliivõli
meresoola
Kaste:
50 g hapukoort
30 g sinihallitusjuustu
peotäis hakitud murulauku
soola
Koori pastinaak ja lõika pulkadeks. Laota pastinaagipulgad
küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja nirista peale oliivõli ning
puista üle meresoolaga. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30 minutit,
vahepeal sega.
Kastme jaoks murenda sinihallitusjuust hapukoore sisse, lisa hakitud murulauk ja sega. Soovi korral lisa ka soola.
Seejärel pane eelnevalt õige temperatuuri saavutanud grillile
singi-suvisibula šašlõkivorstid (nii 5 minutiks, maksimaalselt 10
minutit). Grillimisvõimaluse või –soovi puudumisel pane šašlõkivorstid
pastinaagichipside kõrvale ahju ning küpseta nad seal valmis.
Serveeri suvisibulavorstikesed pastinaagichipside ja kastmega ning lase hea maitsta.Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid