Kana kintsuliharullid peedi- õuna vormiga
Kana kintsuliharullide valmistamine pole mingi vaev, tuleb vaid ahju küpsema panna! Kõrvale võiks vahelduseks pakkuda maitsvaid ja kergeid peedi- õuna vormikesi juustuga. Magus peet, hapukas õuna ja soolane juust moodustavad mõnusa maitsekoosluse. Võimalusel kasuta kindlasti kodumaiseid õunu.
Vaja läheb:
1 pk Talleggi kana kintsuliharulle juustuga
Vormi jaoks:
4 väiksemat keedupeeti
2 õuna
60 g riivitud parmesani juustu
4 tl riivsaia
Küpseta kanarulle 180 kraadi juures 45 minutit, samal ajal saad valmistada ka peedi- õuna vormid.
Viiluta õunad ja keedupeedid õhukesteks viiludeks. Võta 4 portsjonvormi (creme brulee vormi) ja lao sinna vaheldumisi peedi ja õunaviilud, iga vormi keskele puista neljandik riivjuustust ja peale raputa 1 tl riivsaia. Küpseta vormikesi ahjus 180 kraadi juures 15 minutit ja serveeri soojalt koos kanarullidega.
Võimalusel kasuta kodumaised õunu.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 pk Talleggi kana kintsuliharulle juustuga
Vormi jaoks:
4 väiksemat keedupeeti
2 õuna
60 g riivitud parmesani juustu
4 tl riivsaia
Küpseta kanarulle 180 kraadi juures 45 minutit, samal ajal saad valmistada ka peedi- õuna vormid.
Viiluta õunad ja keedupeedid õhukesteks viiludeks. Võta 4 portsjonvormi (creme brulee vormi) ja lao sinna vaheldumisi peedi ja õunaviilud, iga vormi keskele puista neljandik riivjuustust ja peale raputa 1 tl riivsaia. Küpseta vormikesi ahjus 180 kraadi juures 15 minutit ja serveeri soojalt koos kanarullidega.
Võimalusel kasuta kodumaised õunu.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid