Tomati- kurgi supp šašlõkivorsti ja juustutšipsidega
Mõnusalt värskendav ja vitamiinirikas külmsupp sobib kiireks eineks nii talvel kui suvel. Valmib kiiresti ja pikalt pliidi ääres seisma ei pea.
Vaja läheb:
1 pk Talleggi kanalihast šašlõkivorst
2 (kollast) paprikat
1 pikk kurk (kooritud)
8 dl- 1 l tomatimahla (oleneb kui vedelat supi soovid)
2 küüslauguküünt
soola, pipart
1 lavash
50 g riivitud parmesani või forte juustu
Vaja läheb:
1 pk Talleggi kanalihast šašlõkivorst
2 (kollast) paprikat
1 pikk kurk (kooritud)
8 dl- 1 l tomatimahla (oleneb kui vedelat supi soovid)
2 küüslauguküünt
soola, pipart
1 lavash
50 g riivitud parmesani või forte juustu
Pane ahju või grillile grillvorstid küpsema.
Pane blendeisse tükeldatud ja puhastatud paprika, kooritud ja tükeldatud kurk, tomatimahl ning küüslauk ja blenderda ühtlaseks seguks.
Maitsesta supp soola ja pipraga ning vala serveerimiseks kokteiliklaasidesse või väikestesse kausidesse.
Krõpsude jaoks laota lavash küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale riivjuust ning küpseta 180 kraadi jures ahjus 5- 7 minutit, kuni juust on sulanud ja lavash kuldne. Serveeri suppi koos tükeldatud grillvorstide ja tükkideks murtud krõpsudega.
Pane blendeisse tükeldatud ja puhastatud paprika, kooritud ja tükeldatud kurk, tomatimahl ning küüslauk ja blenderda ühtlaseks seguks.
Maitsesta supp soola ja pipraga ning vala serveerimiseks kokteiliklaasidesse või väikestesse kausidesse.
Krõpsude jaoks laota lavash küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale riivjuust ning küpseta 180 kraadi jures ahjus 5- 7 minutit, kuni juust on sulanud ja lavash kuldne. Serveeri suppi koos tükeldatud grillvorstide ja tükkideks murtud krõpsudega.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid