Krõmpsud piparmünditrühvlid
Pparmünt ja šokolaad sobivad kokku minu arvates lausa täiuslikult. Needsamad mõnusa krõmpsuva ja piparmündise täidisega kommid tõestavad seda sobivust taaskord:) Marianne crush'i asemel võib kasutada ise purustatud Marianne komme.
Vaja läheb:
150 g Marianne crush'i
250 g tumedat šokolaadi
4 tl piparmündiekstrakti
2 sl võid
2 dl vahukoort
katmiseks 200 g tumedat šokolaadi
Kuumuta vahukoor keemiseni ja tõsta tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad ja sega seni, kuni šokolaad on sulanud. Sega juurde või, piparmündiekstrakt ja purustatud Marianne kommid ning tõsta segu külma tahenema vähemalt kolmeks tunniks kuni üleöö. Kui mass on tahenenud, veereta sellest käte vahel pallid ning tõsta jahedasse natukeseks tahenema.
Sulata šokolaad ja kasta kommid sellesse ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandikule jahedasse tahenema.
Vaja läheb:
150 g Marianne crush'i
250 g tumedat šokolaadi
4 tl piparmündiekstrakti
2 sl võid
2 dl vahukoort
katmiseks 200 g tumedat šokolaadi
Kuumuta vahukoor keemiseni ja tõsta tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad ja sega seni, kuni šokolaad on sulanud. Sega juurde või, piparmündiekstrakt ja purustatud Marianne kommid ning tõsta segu külma tahenema vähemalt kolmeks tunniks kuni üleöö. Kui mass on tahenenud, veereta sellest käte vahel pallid ning tõsta jahedasse natukeseks tahenema.
Sulata šokolaad ja kasta kommid sellesse ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandikule jahedasse tahenema.
Kommentaarid
Tahaks teada palju sellest kogusest komme saab?