Kes köögis toimetavad?
Selles toidublogis kokkavad kaks õde- Jaanika ja Signe, keda lisaks paljule muule ühendab ka kirg hea toidu vastu.Pildid ja kirjutised tulevad niisiis kahest köögist :)
Selle eest, et meie nii usinasti kokkame, tuleb esmajoones tänu avaldada meie kallile vanaemale, kes juba meie lasteaiapäevil juhatas meid tainateo ja küpsetamise võlumaailma. Vanaemal oli vahva heleroheline elektriahi, kuhu mahtus sisse kaks ahjuplaaditäit saiakesi ja mis vaatamata pöördõhu ja muude uhkete programmide puudumisele küpsetas maailma parimaid saiu ja pirukaid. Lapsepõlvest oleme kaasa saanud ka teadmise, et söök on nauding mitte ainult kõhule, vaid ka kõigile teistele meeltele.
Loodame, et Sina, kes Sa siia lehele satud leiad siit endale midagi meelepärast ja järeletegemist väärivat ning tuled siia ikka tagasi!
Selle eest, et meie nii usinasti kokkame, tuleb esmajoones tänu avaldada meie kallile vanaemale, kes juba meie lasteaiapäevil juhatas meid tainateo ja küpsetamise võlumaailma. Vanaemal oli vahva heleroheline elektriahi, kuhu mahtus sisse kaks ahjuplaaditäit saiakesi ja mis vaatamata pöördõhu ja muude uhkete programmide puudumisele küpsetas maailma parimaid saiu ja pirukaid. Lapsepõlvest oleme kaasa saanud ka teadmise, et söök on nauding mitte ainult kõhule, vaid ka kõigile teistele meeltele.
Loodame, et Sina, kes Sa siia lehele satud leiad siit endale midagi meelepärast ja järeletegemist väärivat ning tuled siia ikka tagasi!
Meiega saab ühendust:
jaanikaanton@hotmail.com
signe.anton@gmail.com
Siin on meist üks väike tutvustav videolõik:
  
Siin on meist üks väike tutvustav videolõik:
Igasugune toit, ka väga lihtne ja tavaline on tõepoolest üks  lõimumise  vahend, toit toob inimesi kokku ja ühendab neid- kõik saab  alguse pere  ühisest söömingust ühe laua taga, vahvast õhtust koos  sõpradega kokates  või lihtsalt toitu  nautides. Toidu lõhnad ja maitsed  kannavad endas  mineviku mälestusi. Eks meil kõigil on meeles maitseid  lapsepõlvest,  pulmatordist või muudest elu olulistest hetkedest. Hiljem  kogetuna  äratavad need maitsed ja lõhnad üles mineviku maitsvad ja  kaunid või  vahel ka veidi kurvemad hetked. Toidu tegemise ja toidu  austamise  õpetamine oma lastele kannab edasi toidukultuuri ja läbi selle  ka  kultuuri laiemas mõttes. Nii et toidul on elus ikka väga oluline  roll  täita ja seda ei maksa alahinnata.
2012. aasta juulikuus ilmus Õhtulehes kamateemaline artikkel, kus retseptid meie sulest, artiklit saab lugeda siit. 
|  | 
| Artikkel Lõuna Ekspressis | 
|  | 
| Meie 15 kuulsuseminutit ajakirjas "Oma Maitse" | 
