Pasta kanapalli-tomatikastmega
Toitev pastaroog, mis valmib üsna kiiresti. Pealegi peaks pastaroog lihapallide ja maitsva kastmega olema nii suurte kui ka väikeste sööjate lemmik.
Vaja läheb:
1 pakk Talleggi kanapalle marineeritud kurgi-toorjuustu täidisega
300 g spagette
Tomatikaste:
390 g purustatud tomateid
75 ml valget veini
2 sl pruuni suhkrut
1 tl soola
3 sl õli
2 küüslauguküünt
1 tl kuivatatud basiilikut
1 tl kuivatatud tüümianit
Alusta kastme tegemisest: pane paksupõhjalise poti põhja õli, kuumuta ning lisa peenelt hakitud küüslauguküüned. Kuumuta umbes minut ja lisa valge vein, kuumuta veel paar minutit ning lisa purustatud tomatid ja ülejäänud maitseained. Kuumuta ca 10 minutit. Paar minutit enne kastme lõplikku valmimist lisa kastmesse kanapallid ja kuumuta kuni kanapallid on soojad. Kastme keetmise ajal saad panna pasta keema. Keeda pastat 6-7 minutit ja kurna.
Serveerimisel tõsta taldrikule pasta ning lisa kanapalli-tomatikaste. Soovi korral kaunista värskete basiiliku lehtedega.
Valget veini toidu sees ei maksa karta, sest kuumaga aurustub alkohol veinist välja ja alles jääb vaid mõnus maitse!
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 pakk Talleggi kanapalle marineeritud kurgi-toorjuustu täidisega
300 g spagette
Tomatikaste:
390 g purustatud tomateid
75 ml valget veini
2 sl pruuni suhkrut
1 tl soola
3 sl õli
2 küüslauguküünt
1 tl kuivatatud basiilikut
1 tl kuivatatud tüümianit
Alusta kastme tegemisest: pane paksupõhjalise poti põhja õli, kuumuta ning lisa peenelt hakitud küüslauguküüned. Kuumuta umbes minut ja lisa valge vein, kuumuta veel paar minutit ning lisa purustatud tomatid ja ülejäänud maitseained. Kuumuta ca 10 minutit. Paar minutit enne kastme lõplikku valmimist lisa kastmesse kanapallid ja kuumuta kuni kanapallid on soojad. Kastme keetmise ajal saad panna pasta keema. Keeda pastat 6-7 minutit ja kurna.
Serveerimisel tõsta taldrikule pasta ning lisa kanapalli-tomatikaste. Soovi korral kaunista värskete basiiliku lehtedega.
Valget veini toidu sees ei maksa karta, sest kuumaga aurustub alkohol veinist välja ja alles jääb vaid mõnus maitse!
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid