Võileivad kanaželeevorsti ja mädarõikakreemiga
Mõnusad ja pidulikud suupistevõileivad on valmistatud hõrgu kanaželeevorstiga ja viimase maitsenüanssi lisab neile mädarõikakreem. Võid valmistada ka väiksemaid suupisteid lõigates leivaviilu näiteks neljaks.
Vaja läheb:
250 g kanaliha- želeevorsti (8 viilu)
8 viilu musta leiba
1 suur küüslauguküüs
2 keedumuna
150 g toorjuustu
2 tl mädarõigast
hakitud peterselli
soola
Rösti leivaviilud ja hõõru küüslauguga ning kata želeevorstiga. Sega toorjuust mädarõika ja hakitud peterselliga ning maitsesta soolaga, viiluta keedumunad.
Aseta võileivale munaviil ja pane lusika või tordipritsi abil peale tuts mädarõikakreemi. Naudi kohe.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
250 g kanaliha- želeevorsti (8 viilu)
8 viilu musta leiba
1 suur küüslauguküüs
2 keedumuna
150 g toorjuustu
2 tl mädarõigast
hakitud peterselli
soola
Rösti leivaviilud ja hõõru küüslauguga ning kata želeevorstiga. Sega toorjuust mädarõika ja hakitud peterselliga ning maitsesta soolaga, viiluta keedumunad.
Aseta võileivale munaviil ja pane lusika või tordipritsi abil peale tuts mädarõikakreemi. Naudi kohe.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid