Kanašašlõkk porgandi- tomati kastme ja nuudlitega

Tegelikult ei keela keegi talvel grillida ja kaugel see kevad ning suvigi enam on... Niisiis, kui grilli püsti ei viitsi panna, siis pane šašlõkk hoopis ahju küpsema ja serveeri seda koos aromaatse porgandi- tomati kastme ning nuudlitega.

Vaja läheb:

1 ämber barbeque kanašašlõkki
250 g munanuudleid

Kaste:

2 sl õli
1 sl võid
1 sibul
2 küüslauguküünt
500 g tomateid
1 suurem porgand (175 g)
soola, pipart

Grilli kanašašlõkk. Keeda munanuudleid 2- 3 minutit ja nõruta. Kastme jaoks koori ja riivi porgand, haki tomatid tükkideks, koori ja haki sibul ning küüslauguküüned.  Sulata pannil või ja lisa õli ning kuumuta selles hakitud sibulat ja küüslauku, kuni see on kuldne. Seejärel lisa porgand ja hauta 5 minutit ning lõpuks lisa tükeldatud tomat. Maitsesta kaste soola ja pipraga ning sega läbi ja eemalda tulelt. Serveeri šašlõkki nuudlite ja kastmega.
 Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid