Küpsise- karamellitrühvlid
Küpsise- ja karamellitükikestega kommid peaksid meelepärased olema nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele. Karamellitükid sulavad kommide sees ja annavad neile mõnusa karamellimaitse. Kasutada võid erineva maitsega karamellipuru ja šokolaadiküpsised võib asendada ükskõik milliste muud sorti magusate küpsistega.
Vaja läheb:
250 g šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl võid
100 g Selga šokolaadiküpsiseid
50 g Fazeri tutti- frutti karamellipuru
katmiseks 200 g tumedat šokolaadi
Kuumuta vahukoor keemiseni ja tõsta tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad ja sega seni, kuni šokolaad on sulanud. Sega juurde või, tükkideks murtud küpsised ja karamellipuru ning tõsta segu külma tahenema vähemalt kolmeks tunniks kuni üleöö. Kui mass on tahenenud, veereta sellest käte vahel pallid ning tõsta jahedasse natukeseks tahenema.
Sulata šokolaad ja kasta kommid sellesse ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandikule jahedasse tahenema.
Vaja läheb:
250 g šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl võid
100 g Selga šokolaadiküpsiseid
50 g Fazeri tutti- frutti karamellipuru
katmiseks 200 g tumedat šokolaadi
Kuumuta vahukoor keemiseni ja tõsta tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad ja sega seni, kuni šokolaad on sulanud. Sega juurde või, tükkideks murtud küpsised ja karamellipuru ning tõsta segu külma tahenema vähemalt kolmeks tunniks kuni üleöö. Kui mass on tahenenud, veereta sellest käte vahel pallid ning tõsta jahedasse natukeseks tahenema.
Sulata šokolaad ja kasta kommid sellesse ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandikule jahedasse tahenema.
Kommentaarid