Apelsinitrühvlid
Tõeliselt apelsinised, hapuka ja šokolaadise maitsega trühvlid. Apelsin ja šokolaad on samuti üks selline kooslus, mis sobib omavahel ülihästi. Apelsini hapukas maitse tasakaalustab hästi šokolaadi magusust. Apelsinipasta on soetatud Balt- Hellinist ja on mõnusalt konsentreeritud apelsini maitsega.
Vaja läheb:
250 g šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl võid
1 sl Cointreau likööri
3 sl apelsinipastat
katmiseks 200 g tumedat šokolaadi
Kuumuta koor koos võiga keemiseni ja tõsta tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad. Lase sulada ja vahusta sauseguriga ühtlaseks massiks ning lisa apelsinipasta ja Cointreau liköör. Kata kauss pealt kilega ja pane 1- 3 tunniks külmkappi. Vormi massist lusika ja käte abil pallikesed ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandikule ning külma tahenema. Sulata šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus nng kata trühvlid šokolaadiga ja tõsta jahedasse tahenema.
Vaja läheb:
250 g šokolaadi
2 dl vahukoort
2 sl võid
1 sl Cointreau likööri
3 sl apelsinipastat
katmiseks 200 g tumedat šokolaadi
Kuumuta koor koos võiga keemiseni ja tõsta tulelt ning lisa tükeldatud šokolaad. Lase sulada ja vahusta sauseguriga ühtlaseks massiks ning lisa apelsinipasta ja Cointreau liköör. Kata kauss pealt kilega ja pane 1- 3 tunniks külmkappi. Vormi massist lusika ja käte abil pallikesed ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandikule ning külma tahenema. Sulata šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus nng kata trühvlid šokolaadiga ja tõsta jahedasse tahenema.
Kommentaarid