Vorstikestega tomatisupp

May 24, 2013
Kuigi soojendav supp on pigem külma aja toit on jahedal ja niiskel kevadõhtul üks soe ja toitev supp samuti omal kohal. See supp valmib kiirelt ja maitseb tänu kurgile ja vorstikestele krõmpsult ja vürtsikalt.

Vaja läheb:

180 g Tallegg kanasigareid
1 paprika
2 marineeritud kurki
1 sibul
1 sl võid
800 g purustatud tomateid
0,5 l vett
2 tl soola
1 tl suhkrut

Koori ja haki sibul peeneks ning kuumuta võis läbi, lisa hakitud paprika ja tükeldatud vorstid ning hauta veel paar minutit.
Vala juurde purustatud tomatid ja vesi ning lase supp keema ja maitsesta soola- suhkruga. Lõpuks lisa hakitud marineeritud kurk ja naudi kohe.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

0 comments: