Toorvorstid kihilise köögiviljavormiga


Toorvorstikesi saab väga edukalt küpsetada ka ahjus mitte ainult grillil ja samuti sobivad nad suurepäraselt vormiroogade sisse.

Vaja läheb:

2 pk (900g) Tallegg kabanossi toorvorste
10 kartulit
450 g (külmutatud) rohelisi herneid
1 suvikõrvits
4 sl palsamiäädikat või palsamikreemi
3 sl oliivõli
1 kuhjaga tl soola

Koori kartulid, lõika sektoriteks ja keeda neid 5 minutit. Viiluta suvikõrvits. Aseta ahjuvormi herned, lao peale kartulisektorid ja kõige peale viilutatud suvikõrvits.
Sega omavahel palsamiäädikas, õli ja sool ning nirista köögiviljadele. Kata köögiviljad vorstikestega ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 40 minutit. Võib küpsetada ahjuvormis, aga ka grillil fooliumvormis.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid