Grillitud vardasai päikesekuivatatud tomatitega
Saia saab küpsetada ahjus- jah, aga saia saab väga edukalt küpsetada ka grillil ja lõkkel. Tulemuseks on krõbeda koorikuga maitsev sai. Saia võib keerutada lisaks grilltikkudele ja varrastele ka ümber puuoksa.
Retsept pärineb "Küüslauguraamatust".
Vaja läheb:
3,5 dl leiget piima
25 g pärmi
1 sl suhkrut
1 sl soola
1 tl kuivatatud basiilikut
5 päikesekuivatatud tomatit
2 sl oliivõli
4 küüslauguküünt
7 dl jahu
Sega omavahel pärm ja vesi, lisa sool, suhkur, basiilik, hakitud küüslauk ja õli. Sega juurde jahu ja sõtku, kuni tainas tuleb kausi küljest lahti. Lase tainal tund aega soojas kohas kerkida ja jaga tainas kümneks tükiks. Rulli tükid jahuste kätega piklikuks ja keeruta ümber puust grillitikkude. Grilli grillil või küpseta 225 kraadi juures ahjus 10- 15 minutit.
Retsept pärineb "Küüslauguraamatust".
Vaja läheb:
3,5 dl leiget piima
25 g pärmi
1 sl suhkrut
1 sl soola
1 tl kuivatatud basiilikut
5 päikesekuivatatud tomatit
2 sl oliivõli
4 küüslauguküünt
7 dl jahu
Sega omavahel pärm ja vesi, lisa sool, suhkur, basiilik, hakitud küüslauk ja õli. Sega juurde jahu ja sõtku, kuni tainas tuleb kausi küljest lahti. Lase tainal tund aega soojas kohas kerkida ja jaga tainas kümneks tükiks. Rulli tükid jahuste kätega piklikuks ja keeruta ümber puust grillitikkude. Grilli grillil või küpseta 225 kraadi juures ahjus 10- 15 minutit.
Kommentaarid