Soe läätsesalat rosmariinišašlõkiga
Toitev soe läätsesalat,millele lisavad maitset õun ja paprika, sobib hästi šašlõki kõrvale. Boonusena valmib toitev salat kiiresti.
Vaja läheb:
1 ämber Talleggi rosmariinišašlõkki
200 g punaseid läätsi
1 roheline paprika
2 keskmist õuna
2 sl oliivõli
2 sl magusat tšillikastet
2 sl sojakastet
1 sl tumedat suhkrusiirupit
Lüki šašlõkk puitvarrastele ja küpseta grillil või ahjus 180 kraadi juures 25 minutit.
Salati jaoks keeda läätsed soolaga maitsestatud vees pehmeks ja kurna. Haki paprika peeneks ning koori ja haki õun tükkideks.
Kastme jaoks sega kokku õli, tšillikaste, soja ja siirup ning kuumuta pannil, seejärel lisa paprika kastmele, lõpuks lisa õun ja läätsed ning sega läbi.
Serveeri salatit soojalt koos šašlõkiga.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid