Grillitud ananass kookospiima- kondenspiima kastmega
Lisaks lihale saab väga edukalt grillida ka köögivilju ja puuvilju. Grillitud ananass magusa kastmega sobib hästi suvise grilli lõpetuseks. Retsept pärineb siit.
Vaja läheb:
1 suur ananass
300 g kondenspiima
100 g võid
1 dl kookospiima
näpuotsatäis soola
Sega omavahel potis kondenspiim, või, kookospiim ja sool ning lase võil sulada. Seejärel suurenda kuumust ja lase segul 5- 7 minutit pakseneda, seda aeg- ajalt segades. Seejärel lase kastmel jahtuda.
koori ananass ja lõika pikuti kaheksaks sektoriks ning sektorid omakorda pooleks. Aja iga ananassitükk puutiku otsa. Grilli ananassisektoreid kuumal grillil, kuni need on pehmenenud ja kergelt küpsenud, see võtab umbes 8 minutit. Serveeri soojalt koos kastmega.
Vaja läheb:
1 suur ananass
300 g kondenspiima
100 g võid
1 dl kookospiima
näpuotsatäis soola
Sega omavahel potis kondenspiim, või, kookospiim ja sool ning lase võil sulada. Seejärel suurenda kuumust ja lase segul 5- 7 minutit pakseneda, seda aeg- ajalt segades. Seejärel lase kastmel jahtuda.
koori ananass ja lõika pikuti kaheksaks sektoriks ning sektorid omakorda pooleks. Aja iga ananassitükk puutiku otsa. Grilli ananassisektoreid kuumal grillil, kuni need on pehmenenud ja kergelt küpsenud, see võtab umbes 8 minutit. Serveeri soojalt koos kastmega.
Kommentaarid