Nami- Nami kaneelirullid
Kaneelirullide retsepte on ilmselt lõpmata palju ja selleks, et leida enda jaoks ideaalne, peab järgi proovima mitmeid erinevaid. Siit blogistki võid leida päris palju erinevaid kaneelirullide retsepte. Mida rohke, seda uhkem- lisame veel ühe, mis pärit Nami- Namist :)
Tainas:
50 g pärmi
0,5 dl käesooja vett
100 g võid
3 dl piima
1 dl suhkrut
näpuotsatäis soola
650 g jahu
Täidis:
100 g võid
1 dl suhkrut
0,5 sl kaneeli
määrimiseks muna
Lahusta pärm soojas vees. Sulata või, lisa sellele piim ja vala segu pärmi hulka. Sega juurde sool ja suhkur ning sõtku osade kaupa juurde jahu. Lase tainal soojas kohas 1 tund kerkida.
Sega omavahel sulavõi, suhkur ja kaneel. Jaga tainas mitmeks osaks ja rulli jahusel laual ristküliku kujuliseks. Kata tainas täidisega ja keera rulli, alustades laiemast servast; kui täidist jääb puudu, siis valmista seda juurde. Lõika iga rull 2- 3 cm laiusteks rullideks ja küpseta 200 kraadi juures 10- 15 minutit.
Tainas:
50 g pärmi
0,5 dl käesooja vett
100 g võid
3 dl piima
1 dl suhkrut
näpuotsatäis soola
650 g jahu
Täidis:
100 g võid
1 dl suhkrut
0,5 sl kaneeli
määrimiseks muna
Lahusta pärm soojas vees. Sulata või, lisa sellele piim ja vala segu pärmi hulka. Sega juurde sool ja suhkur ning sõtku osade kaupa juurde jahu. Lase tainal soojas kohas 1 tund kerkida.
Sega omavahel sulavõi, suhkur ja kaneel. Jaga tainas mitmeks osaks ja rulli jahusel laual ristküliku kujuliseks. Kata tainas täidisega ja keera rulli, alustades laiemast servast; kui täidist jääb puudu, siis valmista seda juurde. Lõika iga rull 2- 3 cm laiusteks rullideks ja küpseta 200 kraadi juures 10- 15 minutit.
Kommentaarid