Brokoli- herne püreesupp suitsujuustuga
Värske ja roheline püreesupp, millele annab maitset suitsujuust.
Vaja läheb:
350 g brokolit
400 g (külmutatud) herneid
3 väiksemat kartulit
250 g suitsujuustu Kaval- Ants
2 dl kohvikoort
2 tl soola
paar viilu röstsaia
Retsept valmis koostöös Valioga.
Vaja läheb:
350 g brokolit
400 g (külmutatud) herneid
3 väiksemat kartulit
250 g suitsujuustu Kaval- Ants
2 dl kohvikoort
2 tl soola
paar viilu röstsaia
Koori kartulid ja lõika kuubikuteks,
tükelda brokoli õisikuteks. Keeda brokoli, herned ja kartulid pehmeks,
kurna ning püreeri. Tükelda suitsujuust väikesteks
tükkideks ning lisa valminud segule, lisa juurde ka kohvikoor ja
sool ning püreeri veelkord. Vajadusel lisa supi vedeldamiseks
köögiviljade keeduvedelikku.
Lõika röstsaiaviilud kuubikuteks ja rösti kuival pannil.
Serveeri suppi soojalt saiakuubikutega.Retsept valmis koostöös Valioga.
Kommentaarid