Kamasmuuti marjadega
Traditsiooniliselt valmistati meie lapsepõlves kama kas hapupiimast või siis keefirist, millele lisati maitse järgi suhkrut ja kamapulbrit, vahel ka peotäis metsmaasikaid või mustikaid. See on pisike edasiarendus smuuti näol, mis tänu banaanile, marjadele ja kamale on päris toitev ja sobib hästi hommikuseks äratajaks, kergeks eineks või siis näiteks hoopis treeningujärgseks kosutajaks.
Vaja läheb:
0,5 l keefiri või (Nopri) hapupiima
2 banaani
suur peotäis mustikaid
3 sl kamajahu
soovi korral 2- 3 sl suhkrut
Koori ja tükelda banaan, võid peale piserdada ka pisut sidrunimahla, et banaan pruuniks ei tõmbuks, ning pane koos keefiri ja mustikatega blenderisse ja püreeri ühtlaseks, soovi korral lisa suhkur ja lõpuks kamajahu ning serveeri kohe. Kaunista mündioksa või maasikaga.
Vaja läheb:
0,5 l keefiri või (Nopri) hapupiima
2 banaani
suur peotäis mustikaid
3 sl kamajahu
soovi korral 2- 3 sl suhkrut
Koori ja tükelda banaan, võid peale piserdada ka pisut sidrunimahla, et banaan pruuniks ei tõmbuks, ning pane koos keefiri ja mustikatega blenderisse ja püreeri ühtlaseks, soovi korral lisa suhkur ja lõpuks kamajahu ning serveeri kohe. Kaunista mündioksa või maasikaga.
Kommentaarid