Banaani- šokolaadikoogikesed

Vaatamata oma suhteliselt tagasihoidlikule välimusele maitsevad need koogid imehästi. Banaanid annavad mõnusa kookidele mõnusalt karamellise ja magusa maits ja kirsiks koogil on šokolaadiglasuur
Retsept pärineb raamatust "The Hummingbird bakery cookbook".

Vaja läheb:

120 g jahu
120 g suhkrut
1 sl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
näpuotsatäis soola
80 g võid
120 ml piima
2 muna
120 g püreeritud banaane

Glasuur:

100 g toorjuustu
70 g tumedat šokolaadi

Sega jahu, suhkur, või, küpsetuspulber, kaneel ja sool ühtlaseks. Lisa osade kaupa piim ja sega. Lisa ka munad ja purustatud banaanid ning sega ühtlaseks tainaks. Täida muffinivormid 2/3 ulatuses tainaga ja küpseta 180 kraadi juures 20- 25 minutit.
Glasuuri jaoks sulata šokolaad vesivannil ja klopi toasooja toorjuustu hulka. Kata jahtunud koogikesed glasuuriga ja kaunista meelepäraselt.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Oh wow, these look amazing! :)

I will be trying out these soon.