Värviline riisiroog soja- seesami kanaga

March 5, 2013
Vaja läheb:

1,5 dl riisi
4,5 dl vett
1 paprika
1 väike suvikõrvits
125 g riivjuustu
2 tl (konjaki)sinepit
maitse järgi soola

Esmalt pane soja-seesami marinaadis kanakoivad ahjuvormi ning küpseta neid 180 kraadi juures ahjus 30 minutit. Kui koivad ahjus küpsevad, keeda valmis riis, see võtab aega nii 10-15 minutit. Niikaua kui riis keeb, haki suvikõrvits ja paprika väikesteks kuubikuteks ning auruta neid 5 minutit. Seejärel riivi juust.
Kui riis on pehmeks keenud, nõruta ta ning sega juurde aurutatud köögiviljad ja riivjuust, maitsesta soola ja sinepiga. Seejärel suru riis vormidesse (sobivad näiteks muffinivormid) ja tõsta kana koos riisivormiga taldrikule ning serveeri kohe.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

0 comments: