Soe kanasalat fetaga
Mõnus soe salat kana sisefileega ja soojate köögiviljadega on hõrk ja toitev ning valmib kiiresti.
Vaja läheb:
200 g Talleggi jahutatud broileri sisefileed
5 kartulit
100 g suvikõrvitsat
Salanova salatit ja jääsalatit
poole granaatõuna seemned
50 g feta juustu kuubikud
õli
soola, kuivatatud ürte
Kaste:
1 tl Dijoni sinepit
2 tl vedelat mett
2 sl valge veini äädikat
2 sl värskelt pressitud sidrunimahla
2 sl õli
Esmalt koori kartulid ning lõika need õhukesteks sektoriteks. Pane
kartul 180 kraadisesse eelsoojendatud ahju ca 10 minutiks küpsema,
piserdades kartulitele veidi õli ning maitsestades soola ja ürtidega.
Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee
väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta
pannil. Kui kartulid on ahjus ca 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning
küpseta veel 3-4 minutit.Enne serveerimist sega kokku kaste ning
puhasta granaatõun.
Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool
granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale
uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt
läbi ja serveeri kohe.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid