Soe kanasalat fetaga

Mõnus soe salat kana sisefileega ja soojate köögiviljadega on hõrk ja toitev ning valmib kiiresti.
 
Vaja läheb:
 
200 g Talleggi jahutatud broileri sisefileed 
5 kartulit
100 g suvikõrvitsat
Salanova salatit ja jääsalatit
poole granaatõuna seemned
50 g feta juustu kuubikud
õli
soola, kuivatatud ürte
 
Kaste: 
 
1 tl Dijoni sinepit
2 tl vedelat mett
2 sl valge veini äädikat
2 sl värskelt pressitud sidrunimahla
2 sl õli
 
Esmalt koori kartulid ning lõika need õhukesteks sektoriteks. Pane kartul 180 kraadisesse eelsoojendatud ahju ca 10 minutiks küpsema, piserdades kartulitele veidi õli ning maitsestades soola ja ürtidega. Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta pannil. Kui kartulid on ahjus ca 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning küpseta veel 3-4 minutit.Enne serveerimist sega kokku kaste ning puhasta granaatõun. 
Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
 
Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid